TEST

Mediakit

Samen bereik je meer. In dit geval letterlijk. Het team van The Jolly Nomad is zeer actief op diverse social media kanalen. De belangrijkste zijn Instagram, Twitter en Facebook, maar ook op Linkedin en persoonlijke blogs verschijnen met enige regelmaat posts. Samen met het stijgende aantal unieke bezoekers op de site halen we daarmee een groot lezersbereik.

Facts

 • Doelgroep: m/v, 18 tot 45 jaar, voorliefde voor actief buitenleven, outdoor sports en (avontuurlijk) reizen.
 • Unieke bezoekers per maand (top): 10.000
 • Pageviews per maand (top): 25.000
 • Instagram: 8.677
 • Twitter: 6.743
 • Facebook: 4.143

Social media bereik
Vooral via Twitter en Instagram hebben wij een enorm bereik. Gemiddeld werden per maand (oktober 2018) de volgende cijfers behaald, waarbij de views betrekking hebben op geplaatste tweets. Interessant zijn vooral het aantal kliks op de profielen en linktips die in deze tweets staan.

 • 576.348 views totaal
 • 20.125 views per dag
 • 10.037 profiel kliks
 • 2.169 link kliks
 • % m/v: 43/57

Advertorials

Op The Jolly Nomad worden alleen banners of advertenties van samenwerkingspartners geplaatst. Ook maken wij in overleg advertorials in de vorm van een mooi en aansprekend (beeld)verhaal. Banners plaatsen kan iedereen, maar middels een uitgedacht verhaal je doelgroep bereiken vereist een andere aanpak. En die aanpak beheersen wij tot in de finesse.

Een advertorial/sponsored artikel verschijnt op de homepage voor 1 maand als ‘Uitgelicht’ artikel. Na die maand blijft de advertorial zichtbaar op de site via de standaard archivering (op plaatsingsdatum) en voor (externe) zoekmachines.

Advertorial icoon(advertorials en betaalde gastblogs worden als zodanig door ons aangemerkt met een icoontje – ReclameCode Social Media)


Persreizen

De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier en succes samengewerkt met een keur aan PR-bureaus en internationale verkeersbureaus. Wij staan open voor (groeps)persreizen, mits het programma en de bestemming bij de doelgroep van The Jolly Nomad past. In overleg een individuele persreis voorbereiden geniet onze voorkeur.

Kleinschaliger zijn wij veelvuldig samenwerkingen aangegaan met hotels, bestemmingen en leveranciers van bijvoorbeeld mountaingear om te testen in de bergen.

Uitnodigingen voor persreizen, sportevenementen of het testen van materiaal of bepaalde bestemmingen/accommodaties nemen wij dan ook graag en in overleg in overweging.


Reviews & winacties

Wij reviewen álles op het gebied van bestemmingen, accommodaties, reisproducten en meer van zulks! Want wij zijn mensen met een mening, objectief en totaal onafhankelijk. Als het moet fungeren wij zelfs als mysteryguest.

Trouwe lezers belonen wij graag met give-aways! In de vorm van een winactie of simpelweg op z’n Oprah’s strooien met toffe producten, het is mogelijk op The Jolly Nomad.


Contact

Voor meer informatie over onze tarieven, het aanbieden van persreizen, winacties of de mogelijkheden tot samenwerking op het gebied van reviews of anderszins zijn wij bereikbaar via de contactpagina.


 

Editor's choice