TEST
Urban Running

Geven is Gers!

Op zaterdag 14 mei zal de 25e editie van de Roparun van start gaan. Ook Gers! Rotterdam verschijnt weer aan de start en dit jaar met ruim 100 fantastische mensen die opgedeeld in vier teams een fijn pleuris end van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam gaan hard lopen te rennen! Dat is een prestatie van jewelste, maar het houdt niet op bij dat rennen. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor mensen en organisaties die direct en indirect te maken hebben met de palliatieve zorg aan mensen met kanker.

#embracethesuck
In 2012, 2013 en 2014 werkte ik als vrijwilliger in het mediateam van de Roparun organisatie. Filmpjes maken, foto’s schieten, stukkies tikken, interviews afnemen en sfeerverslagen maken voor zowel de Roparun als voor de grote jongens van NOS, RTL, SBS en onze regionale vrienden. In 2015 maakte ik als loper deel uit van Team Gers! Rotterdam dat voor het eerst acte de présence gaf op het Roparun toneel. En dat was in één woord en drie stukken fan-tas-tisch!

En dit jaar ga ik wéér mee als loper!

Niet alleen zeg ik nu de Roparun, als laatste, af. Eerder al heb ik mijn vrijwilligerswerk voor het Familiehuis van de Daniel den Hoed stopgezet en mijn vrijwilligerswerk voor de Roparun zelf.

Persoonlijke omstandigheden noopten mij er toe mijn deelname te cancelen. Sentimentele zak als ik ben, heb ik daar een traantje of twee om gelaten. Simpele ziel als ik kan zijn, heb ik een flink robbertje gescholden. Maar omdat ik Rotterdammert tot in elke vezel van het donshaar op mijn kleine teen ben, wil ik nog wel ‘iets’ kunnen betekenen voor de Roparun en mijn team. Toch nog effe de mouwen opstropen en dat ‘iets’ omzetten in een praktische handeling.

Dat ‘iets’ is simpel: vanachter mijn toetsenbord vraag ik jou om deze prestatie van Team Gers! te steunen met een financiële bijdrage. En ik vraag je om dit bericht te delen via je social media kanalen. Spam al je vrienden, tantes, Tinder-dates en collega’s en vraag of ze Team Gers! en de Roparun willen steunen met elke euro die ze kunnen missen!

Geven is Gers!
Via de doneerknop kun je direct en veilig via iDeal aan Team Gers! of aan een deelnemer persoonlijk doneren. DANK! JE! WEL!

Doneer Team Gers! Roparun

 

 

Editor's choice