Giveaway! Het fotoboek van Ilse ‘Weather Permitting’

Giveaway! Het fotoboek van Ilse ‘Weather Permitting’

Ook zo genoten van de reisverslagen van Ilse? Roadtrippend door Wales met Maartje, op zoek naar goede koffie, rummikubbend (?) en genietend van kleine teen tot haar pony… Nee? Lees hier dan deel 1, hier deel 2 en hier deel 3! Enne, als je een beetje aandachtig hebt gelezen, kun je met twee vingers in je neus de onderstaande drie vragen beantwoorden! Uit degenen die alle drie de vragen juist beantwoorden trekken we één lucky bastard die een gesigneerd exemplaar van Ilse’s fotoboek wint!

Vraag 1. Wat is de naam van het on-uit-spreek-ba-re stadje waar Ilse en Maartje niét op een camping hebben gestaan?

Vraag 2. Wat was (is…) het lievelingsdrankje van de dames? (spoiler: koffie rekenen we niet goed)

Vraag 3. Waarom wil jij dit boek eigenlijk winnen?

Stuur je antwoorden inclusief je volledige naam en emailadres naar info@jollynomad.com. Op vrijdag 8 juli maken we de winnaar bekend! (hier en op onze Facebookpagina)

DEZE ACTIE IS VOORBIJ! AFGELOPEN! KLAAR! Maar… wil je het boek van Ilse toch op de koffietafel hebben liggen? Dat kan! Stuur dan even een mailtje naar info@ilsewolf.nl en bestel hem alsnog.

(en voor de echte puzzelaars hier nog even de juiste antwoorden: 1. Llanystumdwy 2. Gin-tonic 3. Volledige willekeur! Maar check hier wat winnaar Peter er van gemaakt heeft.)

Weather Permitting
Caldey is een minuscuul eiland voor de kust van Wales waar de tijd lijkt stil te staan. Wat ooit een bruisend eiland was met kinderen, een school en een buurthuis, is tegenwoordig de basis van een afgezonderd bestaan. Geen supermarkt. Geen straatverlichting. Alleen een vaste kern van achtentwintig bewoners, waaronder twaalf monniken, die één zijn met de ruige natuur. De eilanders zijn afhankelijk van het tij, het licht en elkaar.

BloggerTjeerd

Schrijver in de breedste zin van het woord. Schreef een prijswinnend thrillerdebuut en wisselt het schrijven aan zijn derde boek af met reizen naar Panama, Noorwegen en many more. Kwalificeerde zich in Parijs voor de Wereldkampioenschappen OCR in de Verenigde Staten. Als hij niet sport, drinkt hij Trappistenbier en denkt hij goed te kunnen dansen.